پانزیکلاهبرداری

صرافی پی فا و کلاهبرداری پانزی با “صرافی تتر”

در دهه اخیر، با گسترش استفاده از رمزارزها، کلاهبرداری های پانزی هم گسترش پیدا کرده است. همچنین صرافی‌های رمزارز مختلفی نیز به وجود آمده‌اند. اما متاسفانه، در این بین، صرافی‌های رمزارز بدون مجوز و رگولاتوری فعالیت می‌کنند، که این امر تشخیص صرافی‌های امن از ناامن را به چالش کشیده است. در این شرایط، شناخت و تشخیص این صرافی‌ها ضروری و همزمان دشوارتر از پیش می‌شود.

پیشتر در رابطه با ارتباط یکی از صرافی‌های رمزارز ناامن به نام “پی فا” با شبکه قمار در قبرس تحقیقاتی را ارایه کردیم.

این صرافی ادعا می‌کند که به عنوان یک صرافی قانونی در ایران فعالیت می‌کند، اما در واقعیت دارای اهداف کلاهبرداری دسیسه پانزی است. گردانندگان اصلی این صرافی به نام “پی فا” به طور قانونی فعالیت می‌کنند و با عنوان یک صرافی معتبر در ایران شناخته می‌شوند. از جمله مستندهای منتشر شده در گذشته، مربوط به خدمات این صرافی به شبکه قمار است که نشان‌دهنده اهداف کمال‌گرایانه و کلاهبرداری آنهاست.

در این مقاله، به بررسی یک صرافی جعلی و ناامن با نام “صرافی تتر” میپردازیم و ارتباط آن با شبکه به ظاهر قانونی پی فا را بررسی میکنیم. آرشیو

پی فا

وب سایتی با نام”صرافی تتر” به آدرس sarafitether[.]com – آرشیو – اقدام به جذب سرمایه و تبلیغ پرداخت سود ثابت 8% ای کرده است. این صرافی هیچ مجوزی برای جذب سرمایه ارایه نکرده است و طبق قانون درحال ارتکاب جرم است – منبع.

قوه قضاییه

این صرافی مدعی است که 5 سال سابقه فعالیت دارد- آرشیو – ، این درحالی است که دامنه sarafitether[.]com در زمان نوشتن این مطلب، یکسال و سه ماه پیش با ایمیل  [email protected] ثبت شده است! – آرشیو. این صرافی هیچ اطلاعاتی از هویت مالکین خود در سایت قرار نداده است.

پی فا

در بین دامنه های ثبت شده توسط این ایمیل دامنه tetheriran[.]com از بقیه جالبتر است و طبق مطلب ارتباط صرافی پی فا با قمار، مربوط به صرافی “پی فا” است. آرشیو

تترایران

لذا شرکت سامانه پی‌نگار هوشمند «پی‌فا» با مدریت رضا لونی(خارج شده از شرکت)، طاهره لونی و  آزاده لونی نه تنها درحال خدمات به شبکه قمار است بلکه با کسب و کار “صرافی تتر” درحال جذب سرمایه و کلاهبرداری پانزی است.

یک طرح پانزی، یک کلاهبرداری سرمایه‌گذاری تقلبی است که به سرمایه‌گذاران سوددهی بالا و همیشگی وعده می‌دهد، اما در واقع با استفاده از پول سرمایه‌گذاران جدید، سود سرمایه‌گذاران قدیمی‌تر را پرداخت می‌کنند. این طرح کلاهبرداری وابسته به جذب سرمایه های جدید است و کلاهبرداران با تبلیغات گسترده اقدام به جذب سرمایه میکنند و در عمل کلاهبرداران به فعالیت‌های تجاری معتبری نمی‌پردازد. همچنین به علت ورود مداوم سرمایه‌گذاران جدید، به نظر می‌رسد که به طور موقت به بازدهی منطقی دست پیدا کرده است. اما در نهایت، طرح زمانی که جذب سرمایه جدید کاهش می‌یابد، منهدم می‌شود و سرمایه‌گذاران قدیمی تلفات مالی قابل توجهی می‌بینند. این نوع کلاهبرداری اولین بار توسط چارلز پانزی در قرن بیستم در امریکا اجرا شده است.

لینک کوتاه : webamooz.com/?p=30759

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا